Kom werken bij De SamenwerkingsUnie!

Je zoekt leuk werk dat bij jouw talenten past. Je werkt graag in een regulier bedrijf. En je vindt het fijn als je deskundig wordt begeleid. Dan zit je goed bij De SamenwerkingsUnie! Wij kennen veel bedrijven en organisaties die mensen zoals jij aan werk willen helpen. Bijvoorbeeld schoonmaken of inpakken. Of onderhoud van een tuin of buitenterrein. Onze werkbegeleider brengt je dan met een busje naar zo’n bedrijf toe. Daar ga je met een ploegje van hooguit tien medewerkers begeleid aan de slag. Maar misschien kun je ook gereedschap repareren in onze eigen werkplaats.

Het unieke van De SamenwerkingsUnie

Wij gaan ervan uit dat iedereen talenten heeft en die ook kan gebruiken, als dit maar gestimuleerd wordt. Daarom kijken we eerst wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Daarna bespreken we samen wat wij voor jou kunnen doen. En wat jij voor ons kunt doen. Ga je inderdaad aan het werk, dan kom je bij ons in dienst. Wij zorgen voor een eerlijke beloning en dat je veilig kunt werken. Je bent er dus altijd zeker van dat je de aandacht krijgt die je verdient.

Wie kunnen er bij ons werken?

De SamenwerkingsUnie is er voor iedereen die niet zelfstandig een baan bij een gewoon bedrijf kan krijgen of behouden. Dat betekent alle personen die vallen onder de zogeheten banenafspraak en voorkomen in het doelgroepenregister bij het UWV.

Maar De SamenwerkingsUnie geeft meer mensen een kans. Ook vrijwilligers, bijstandsgerechtigden en gepensioneerden bieden wij graag de mogelijkheid om zich nuttig in te zetten. Zo voorkomen we dat zij in een sociaal isolement terechtkomen.

Bel of mail ons

Behoor jij tot een van onze doelgroepen? Neem dan contact op met De SamenwerkingsUnie. Of laat je ouders(s) of verzorger(s) contact opnemen. Je kunt ook een e-mail sturen waarin je kort omschrijft waarom jij vindt dat je binnen De SamenwerkingsUnie past en graag voor ons wilt werken.

Mobiel: 0348-203013
E-mail: Info@desamenwerkingsunie.nl

Rijvaardigheidsbewijs

Iedereen die bij De SamenwerkingsUnie in dienst komt en zes maanden of langer aaneengesloten werkt, mag minstens één rijvaardigheidsbewijs halen. Bijvoorbeeld voor de bromfiets, heftruck, pompwagen of tractor. Zelfs het personenrijbewijs (en aanhanger) is mogelijk. Het mooie hiervan is dat je daarmee breder inzetbaar bent en meer kans maakt om bij een reguliere werkgever aan de slag te komen.